Hos EliteClean tilbyder vi 3 rengøringstyper

Hos EliteClean har vi 3 forskellige rengøringstyper. Her har kunden frit mulighed for at vælge sit eget behov for rengøring.

Workflow

EliteClean udarbejder en ”workflow”- beskrivelse og en kontroltjekliste med kunden, ved indgåelse af en aftale. I workflowet fremgår alle nødvendige informationer og opgaver, som er aftalt med kunden på forhånd. Workflowet varierer alt afhængig af kundens behov, ønsker og krav.

Workflow- beskrivelsen giver en klar og tydelig beskrivelse af:

  • Hvilke opgaver der udføres
  • Hvordan servicen skal leveres
  • Kvalitetsnorm og standart

Kontrol-tjekliste:

Vi tilbyder ligeledes en intern kontrol-tjekliste, som er en intern tjekliste, der bliver udfyldt af EliteClean’s personale. Tjeklisten udfyldes under rengøringen af sommerhuset. Kontrol-tjeklisten er med til at give sommerhusejere et overblik over hvilken stand sommerhuset er i, herunder fejl og mangler, aflæsning af vand- og el. Denne liste laves hver gang udlejningsperioden er ovre for hver lejer.

Tjeklisten udfyldes og dokumenteres med billeder af evt. ødelagte genstande, og sendes til sommerhusejer samme dag.

Se kontroltjeklisten

Nøgle ind -og udlevering

Nøgle ind -og udlevering foregår hos vores samarbejdspartnere, Café Benjamin, i Øer Maritime Ferieby. Vi har et lille kontor i restauranten, og her vil der altid være et personale, som kan tage imod jeres gæster med et smil. Her kan gæsterne aflevere og-/eller indhente nøgler fra sommerhusene i Øer Maritime.

BOOK NU
Ekstra Rengøring
Ekstra Rengøring