Om EliteClean

​EliteClean ApS er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, der har specialiseret sig i at levere grundige og fleksible løsninger indenfor rengøring og ejendomsservice til virksomheder, sommerhuse og private hjem i hele Region Midtjylland.

Hos EliteClean har vi erfarne rengøringspersonale, som alle er dygtige i deres felt. Vores medarbejder er dedikerede og målrettede, og sørger altid for at levere det ypperste i enhver opgave uanset opgavens størrelse og omfang. 

Vi har medarbejder til at udføre alt i erhvervsrengøring, privat rengøringsservice og meget mere.

EliteClean ApS indtænker miljø & klima

I de seneste år har der været en stigende opmærksomhed på at skåne miljøet, og det har vi som rengøringsfirma valgt at tilslutte os. Det kommer både miljøet og dine ansatte til gode. I det størst mulige omfang er det muligt, at vi benytter os af parfume- & tilsætningsfrie rengøringsprodukter.

Disse produkter anvendes til daglig rengøring og tilstræbes tilmed at være Svanemærkede og/eller miljøcertificeret. Nedbrydeligt materiale returneres til genbrug hos en af vores faste leverandører. Kort sagt, så prioriterer vi miljø og klima meget højt.

​Et pålideligt rengøringsfirma, du kan stole på

EliteClean ApS leverer rengøring til private boliger, sommerhuse og erhvervskontorer af højeste kvalitet. Vores erfaring er din sikkerhed. Med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, udføres rengøringsarbejdet efter en afstemt og detaljeret ”workflow”- arbejdsplan, som sikrer et forventningsafstemt samarbejde.

Vores stabile og faste medarbejder er en garanti for, at vores kunder med tryghed kan overlade ansvaret til os, når det gælder rengøring i- eller udenfor normal åbningstid. Vi optimerer jævnligt udførelsen af vores rengøring, ved at have en løbende undervisning til medarbejderne. 

Det er vores sikkerhed og ansvar, at vores ansatte til en hver tid er korrekt klædt på til enhver opgave. Herunder specialopgaver, som kræver ekstra hensyn og sikkerhed.

Følg os på Facebook

100% tilfredshedsgaranti

Tryghed og professionel service

Prisvenlig service

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 70 70 64

✉ E-mail: info@eliteclean.dk

Følg os på facebook

facebook-icon-white

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt