Hos EliteClean tilbyder vi 3 rengøringstyper

Hos EliteClean har vi 3 forskellige rengøringspakker. Her har kunden fri mulighed for at vælge en pakke der passer til deres behov

Professionel rengøring af sommerhus

Vi gør dit hus skinnende rent og klar til nye gæster

Hos Eliteclean ApS har vi specialiseret os i rengøri​ng af sommerhuse og arbejder bl.a. sammen med Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft, hvor vi har et lille kontor i forbindelse med Café Benjamin. Herfra kan vi også hjælpe med ind- og udlevering af nøgler.

Udover at servicere husejere i Øer Maritime Ferieby tilbyder vi rengøring af sommerhuse til private sommerhusejere i og omkring Aarhus, Favrskov og på hele Syddjurs. Skal dit sommerhus være i gode hænder, ordentligt rengjort mellem hver udlejning og altid i tiptop stand, så lad os stå for sommerhusrengøringen.

Workflow-beskrivelse ved rengøring af sommerhus

Når du er kunde hos os, udarbejder vi altid som det første en workflow-beskrivelse og en kontroltjekliste i samarbejde med dig. På den måde ved du, hvad der er aftalt, og hvilke opgaver vi påtager os. Det giver således en klar beskrivelse af:

  • ​Hvilke opgaver der udføres​
  • Hvordan den aftalte service skal leveres
  • ​Hvilke kvalitetsnormer og standarder der er aftalt

Derudover tilbyder vi en intern kontrol-tjekliste, som udfyldes af vores medarbejdere ved rengøring af sommerhus. Listen giver dig et overblik over, hvilken stand huset er i. Vi aflæser naturligvis også vand og el, ligesom vi dokumenterer eventuelle fejl og mangler med billeder og en udførlig beskrivelse.

Tjeklisten udfyldes og laves efter hver rengøring af sommerhus og sendes til dig samme dag.

Tryghed og professionel service​​

Vores rengøringspakker

For at gøre det nemt for dig som sommerhusejer har vi lavet tre forskellige pakker med ydelser i forbindelse med sommerhusrengøring. På den måde kan du vælge den rengøringspakke, der bedst møder dine behov og ønsker. Ovenfor kan du se priser og en udførlig beskrivelse af, hvilke ydelser der er inkluderet i de enkelte pakker.

Kontakt os for mere information

Skulle du have brug for lidt ekstra, som fx vanding af blomster, trappevask, tæppe- eller møbelrens, klarer vores rengøringsfirma også det. Vi tilbyder desuden også erhvervsrengøring og almen rengøring til vores kunder.


Ring til os +45 70 70 70 64 eller skriv til os, hvis du har et sommerhus, vi skal tage os af – vi gør ikke bare rent, vi gør ordentligt rent.

Følg os på Facebook

100% tilfredshedsgaranti

Tryghed og professionel service

Prisvenlig service

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 70 70 70 64

✉ E-mail: info@eliteclean.dk

Følg os på facebook

facebook-icon-white

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt